Lezing Leusense Conferentie in Nieuwleusen

Geplaatst op 29 januari, 2019 om 9:30 | In de categorie:

Op donderdag 7 februari 2019 hoopt ds. M. Goudriaan (HG) in Nieuwleusen (Maranathakerk,  Burg. Van der Grondenstraat 73) een lezing voor de Leusense Conferentie te verzorgen.

Het Bijbelboek Handelingen eindigt met de zin: Hij predikte het Koninkrijk van God en gaf onderwijs over de Heere Jezus Christus, met alle vrijmoedigheid, ongehinderd. Vanuit deze tekst hoopt ds. Goudriaan met ons stil te staan bij het thema ‘En toch, het Woord gaat door, totdat…’

De doelstelling van de Leusense Conferentie is Bijbels verantwoorde toerusting te geven. De conferentie is vrij toegankelijk, ter bestrijding van de kosten wordt een collecte gehouden. Na afloop is er koffie en thee, en gelegenheid voor ontmoeting. Jong en oud zijn van harte welkom.

Aanvang: 20.00 uur.

Meer informatie: www.leusenseconferentie.nl