Quintus Muziekweek

Geplaatst op 24 januari, 2019 om 10:05 | In de categorie:

Heel veel samenspelen, van alles uitproberen, het podium op, nieuwe ervaringen opdoen en vooral plezier maken: muziekliefhebbers en andere belangstellenden kunnen van maandag 28 januari t/m vrijdag 1 februari hun hart ophalen tijdens de Quintus Muziekweek.

In de Quintus Muziekweek organiseert het kunstencentrum op de locaties in Kampen en IJsselmuiden een muzikaal programma boordevol projecten, activiteiten en workshops. Door samen nieuwe dingen te doen, word je uitgedaagd, leer je op een andere manier en krijg je extra zin in muziek maken.

Op het programma staan onder meer diverse play-inns (van Keltisch, Klezmer tot dubbelriet), Cajón voor beginners, S(w)ing Together en Apenkooi. Bij de workshop ‘Perform’ werken zangers en instrumentalisten van 15 jaar en ouder aan de perfecte performance. Stem-acteertechnieken leer je bij Express Your Voice.

Verder zijn er tal van samenspeel- en ensembleactiviteiten. Het volledige programma vind je op www.quintuskampen.nl. Kijk goed welke activiteiten besloten dan wel openbaar toegankelijk zijn.

Masterclass Marjolein de Wit

Hoogtepunt van de Muziekweek is de komst van topfluitiste Marjolein de Wit, bekend van het tv-programma Nederland Zingt. Op donderdag 31 januari geeft zij een workshop ‘Stralend en Zuiver’ voor fluitisten op B+C niveau (ook voor externe belangstellenden!) én een masterclass ‘Expressief Spelen’. De masterclass is exclusief voor Quintusleerlingen maar wel toegankelijk voor publiek.

Meld je aan!

Wil je meedoen aan één of meerdere workshops of activiteiten tijdens de Muziekweek? Geef je snel op via quintuskampen.nl (ook voor meer info) om zeker te zijn van een plekje. Alle workshops, projecten en activiteiten zijn gratis en zonder limiet wat het aantal te volgen onderdelen betreft, dus maak er gebruik van!