Samir Merraki naar Go-Ahead Kampen

Geplaatst op 21 januari, 2019 om 2:05 | In de categorie:

De Technische Commissie van Go-Ahead Kampen is zeer content dat het een overeenstemming heeft weten te bereiken met Samir Merraki. De 25-jarige technisch begaafde aanvallende middenvelder wordt het komende half jaar gehuurd van ONS Sneek. Met de derdedivisionist werd, net als met Merraki zelf, een akkoord bereikt.

Samir voetbalde eerder twee seizoenen (tussen 2014 en 2016) in Kampen en maakte toen veel indruk. Daardoor vertrok hij in de zomer van 2016 naar VVOG uit Harderwijk. Door zijn voetballende capaciteiten en creativiteit haalde IJsselmeervogels hem in 2017 op.

In Spakenburg (2e divisie) kwam hij door de grote concurrentie niet voldoende aan spelen toe. Het afgelopen jaar was de in Lelystad woonachtige Merraki actief bij ONS Sneek (3e divisie).

Ook wil de Technische Commissie melden dat Jaouad Akloud en GAK, na goed overleg, hebben besloten om het contract per direct te ontbinden en afscheid van elkaar te nemen.

Go-Ahead Kampen is er van overtuigd dat het met Samir Merraki een absolute meerwaarde voor het eerste elftal in huis haalt en beide partijen zien de nieuwe samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

De KNVB moet nog formeel instemmen komende week.

Bron: tweenul