Bekendmaking nieuwe Stadsdichter

Geplaatst op 16 januari, 2019 om 2:34 | In de categorie:

Op donderdag 31 januari, de Nationale Gedichtendag, wordt in Café Paatje in de Stadskazerne bekendgemaakt wie de opvolg(st)er wordt van de huidige Stadsdichter, Ilja Albers en haar voorganger Bas Nijhof.

Kampen heeft sinds 2013 Stadsdichters. De Stadsdichter beschrijft op eigen initiatief, op verzoek van de Bibliotheek of in opdracht van derden over het wel en wee van de stad.

Wie wordt…De Derde Dichter? Dit serieuze vraagstuk zal onder toeziend oog van de jury op een bijzondere manier worden ontrafeld door een even zozeer bijzonder serieus duo. Wie dit zijn? Helaas, daarover kunnen momenteel geen uitspraken gedaan worden. Rara, wat staat de aanwezigen te wachten? Eén ding is zeker: Het wordt een bijzonder leuke avond waar je echt bij wilt zijn! Komt allen!

Locatie: Café Paatje, 1e etage in De Stadskazerne, Oudestraat 216 in Kampen
Tijd: 20.00 uur
Entree: Gratis
Meer info: bibliotheekkampen.nl