Nationale Voorleesdagen in Bibliotheek Kampen

Geplaatst op 10 januari, 2019 om 5:30 | In de categorie:

 Tijdens de Nationale Voorleesdagen die worden gehouden van 23 januari tot en met 3 februari is er in het hele land extra aandacht voor voorlezen. Het prentenboek ‘Een huis voor Harry’ staat centraal.

Bibliotheek Kampen heeft tijdens de voorleesdagen diverse activiteiten, waaronder op 26 januari een voorstelling voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Kaartjes kosten 2,50 per kind. Ouders/begeleiders gratis entree.

Let op, zegt de organisatie: “Bestel voor kind én begeleider het juiste aantal kaarten! Dus komt u met 2 kinderen en 1 begeleider, bestel dan 3 kaarten. Geef bij ‘opmerkingen’ aan met hoeveel kinderen/begeleiders u komt. Zo kunnen we bij het betaalverzoek het juiste bedrag aangeven.”

Reserveren vóór 25 januari via www.bibliotheekkampen.nl