Kampenion sluit competitie af met gelijkspel

Geplaatst op 12 december, 2018 om 10:03 | In de categorie:

Na een overwinning vorige week speelden de tafeltennissers van Kampenion op 1 december de laatste wedstrijd van het seizoen, in Lochem tegen De Toekomst 1. Tevens betekende dit (voorlopig) de laatste wedstrijd in de 2e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie. HTC 1 (6e) en Kampenion 1 (5e) degraderen. Kampenion speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd tegen De Toekomst, dat derde staat. Ton Ringenier en Gert-Jan de Lange wonnen twee partijen en Julian Plette een. Met aan het eind van de
lange middag een stand van 5 – 5 op het scorebord kon Kampenion tevreden zijn. Alle drie wonnen zij
een vijfsetter.

Kampenion 1 komt volgend seizoen uit in de 3e divisie. En dat geldt ook voor het tweede team van Kampenion. Dat behaalde het kampioenschap in poule B van de Hoofdklasse en promoveert naar de landelijke competitie. Daarmee heeft Kampenion volgend seizoen twee teams in de landelijke competitie, een unieke prestatie.

Het eerste jeugdteam dat uitkomt in Landelijk C, speelde thuis tegen Blauw-Wit 1 uit Almelo.Er stond niets meer op het spel maar de Kamper boys zetten, zoals dat hoort, hun beste beentje voor. Uitblinker van de middag was Jomar Schilder, die zijn drie partijen won. Jarno van den Heuvel won er twee en Bert Beks een. Ook het dubbel was voor Jong Kampenion. Met deze uitslag van 7 – 3 schoven zij een plaatsje op in de play-offs. Een goede afsluiting van de najaarscompetitie.

Op de foto: Julian Plette en Gert-Jan de Lange rechts
Foto: © G. Wessels