Hollandse Avond bij Music Club Kampen

Geplaatst op 30 november, 2018 om 6:29 | In de categorie:

Music Club Kampen organiseert opnieuw een Hollandse Avond met maar liefst 5 bekende zangers en een band van eigen bodem.Op 2 februari wordt de zaal weer omgetoverd tot een feestpaleis en o.a. Stef Ekkel, Ancora, Henk Dissel, John de Bever, en Vinzzent zullen onder begeleiding van feestband Tilt een ode brengen aan het Hollandse levenslied. Dansen en meezingen gegarandeerd.

Stef Ekkel
Onze Stef is een geweldige zanger en heeft in zijn inmiddels 15-jarige carrière al de ene hit naar de andere hit gescoord. Na de succesvolle singles “Op een terrasje”, “De Griekse Melodie” en “Een koffer vol met dromen” kwam de landelijke doorbraak met “De Woonboot” en “De Smokkelaar” met Johny Hoes. Door al deze feestnummers is Stef Ekkel voorgoed op de kaart gezet als bekende Nederlander en een veel geboekte artiest.

Ancora
Ancora heeft met nummers als ‘Op het leven’, ‘Dorpscafe’ en ‘Bij ’n storm en woeste regen’ binnen rap tempe de harte van de Nederlandse muziekliefhebbers gestolen. Ancora heeft, dankzij de kenmerkende stijl en desuccesvolle albums een geheel eigen plek in de Nederlandse muziekwereld veroverd. Alle drie albums brachten ze bovendien uit met daarbij een volwaardige dvd. Dat is nooit eerder vertoond: een wereldwijd unicum.

Henk Dissel
Als tweejarige jongen stond hij al op de tafel te zingen. Henk Dissel is nu twintig jaar en hij zingt nog steeds. Ondertussen is Henk ook een eigen show gestart welke onder de naam ‘Henk Dissel on tour’ succes kent in kroegen in o.a. Zeist en daar buiten. Tijdens ‘Henk Dissel on Tour’ verwelkomt hij steeds muzikale gasten. In het populaire Amsterdams feestcafé Jantjes Verjaardag krijgt Henk zijn eigen avonden.

John de Bever
John de Bever is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Naast een carriére als profvoetballer waarbij hij in 1997 zelfs is uitgeroepen tot Beste Zaalvoetballer Van De Wereld heeft hij al vele hits op zijn naam staan. Het nummer Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht, waarvan de videoclip al ruim 750.000 keer is bekeken, is zelfs genomineerd voor een Buma NL award in de categorie Beste Single 2015. Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. De gevoelige songs, winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

Vinzzent
Vinzzent is al jaren professioneel aan het werk in de muziek. Niet alleen als zanger, maar ook als componist en studio-technicus. Grote hits scoorde hij met nummers als “Dansé, Dansé”, “Laat me gaan”, “Alles wat ik hebben wil”, “Groen” en “Niet morgen maar vandaag”. Het nummer dat voor zijn absolute doorbraak zorgde is natuurlijk: “Dromendans”. Met zijn diep warme stem en ‘good looks’ heeft Vinzzent zich ontpopt tot een gerespecteerd live artiest. Menig (vrouwen)hart gaat sneller kloppen en alle zalen gaan op zijn kop tijdens zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zijn zelfgeschreven nummers. Kortom, Vinzzent is een raspaardje onder de rasartiesten!

Tiltmusic
Het succes van Tilt laat zich verklaren in het feit dat de groep altijd met twee benen gewoon op de grond is blijven staan, ondanks dat zij bijna alle grote Nederlandse sterren al hebben begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Doordat Tilt kan putten uit een enorm breed repertoire, is de groep geschikt voor iedere festiviteit. En zo is het voormalige schoolbandje uitgegroeid van schoolaula tot Ahoy en van een optreden tot concert en dit allemaal door één passie: Muziek! Expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot.

VIP tickets
Tevens zijn er VIP tickets verkrijgbaar. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon, alwaar je de hele avond op je wenken wordt bediend en gebruik mag maken van het hapjesbuffet. Dit hapjesbuffet is bij de prijs inbegrepen. Eenmaal op het VIP balkon kun je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service en een hapjeskaart (deze drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen).
Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf de tafels!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.
Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de VIP ticket te combineren met een dinerbuffet voorafgaand aan het concert.

Complete avond uit met diner
Maak uw avondje uit compleet en combineer het concertbezoek met een diner in buffetvorm. 1,5 uur voordat de deuren van de concertzaal opengaan, wordt er een buffet geserveerd door De Feestmeesters.

Early-bird tickets
Speciaal voor de snelle beslissers hebben we 50 Early bird tickets voor € 17,50 beschikbaar gesteld.
Boek je tickets nu via onze website: https://musicclubkampen.nl/agenda/2018/hollandse-avond

Prijzen
– Earlybird € 17,50 (50 stuks)
– Regulier € 23,50
– Regulier + buffet € 43,50
– VIP € 52,50
– VIP + buffet € 67,50

Tijden
– Deuren open buffet: 18:00
– Grote zaal open: 20:00
– Start concert: 20:30
– Eindtijd: 03:00