Fotowedstrijd Kerst in Oud Kampen 2018

Geplaatst op 26 november, 2018 om 10:09 | In de categorie:

“Kerst in Oud Kampen’ is hét grootste straattheaterfestival van Overijssel en wijde omgeving, met de oude binnenstad van Kampen als decor. Dit festival staat ieder jaar weer garant voor mooie, grappige, ontroerende en verrassende maar vooral fotogenieke acts.

 Ook voor de 19e editie van ‘Kerst in Oud Kampen’ op 22 en 23 december 2018, heeft de organisatie een fotowedstrijd uitgeschreven. Iedereen die dat wil kan hieraan deelnemen. Er is geen thema voorgeschreven. De deelnemer wordt uitgedaagd om naar eigen inzicht ‘Kerst in Oud Kampen’ in beeld te brengen. Dat kan een portret zijn, een act of een sfeerbeeld. Ontroerend of grappig.

De organisatie weet uit ervaring dat de jurering een hele klus wordt. Door het niet voorschrijven van een thema kan er alleen gejureerd worden op de technische aspecten als beeldkwaliteit, scherpte, belichting compositie en relatie tot het evenement. Dat maakt de beoordeling en vergelijking van de inzendingen moeilijk maar daardoor ook meteen een prachtige uitdaging. De winnaar wordt begin januari 2019 bekend gemaakt. Deelnemers krijgen hiervoor automatisch een uitnodiging toegestuurd.

Met het insturen van foto’s accepteert de deelnemer de volgende voorwaarden:

– per deelnemer mogen maximaal vijf foto’s worden ingediend;
– de foto’s zijn door de inzender gemaakt;
– de foto is in JPEG formaat in een zo hoog mogelijke resolutie;
– de ingestuurde foto’s zijn rechten vrij d.w.z.: inzending van beeldmateriaal betekend automatisch  de afgifte van en instemming met een onbeperkte licentie voor gebruik van het ingezonden

 materiaal door de organisatie;
– de foto’s mogen door de organisatie voor publiciteitsdoeleinden worden gebruikt;
– zijn niet voorzien van enige reclameaanduidingen;
– over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
– inzendtermijn sluit op maandag 31 december 2018 24:00 uur.

De foto’s dienen per e-mail te worden ingediend op het volgende adres: pr@venturakampen.nl bij voorkeur via ‘wetransfer’ onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer van de inzender.

De Organisatie van ‘Kerst in Oud Kampen’ is in handen van Stichting Jeugdtheater Ventura uit Kampen. www.kerstinoudkampen.nl. Inlichtingen: pr@venturakampen.nl

 

Foto: De winnende foto van vorig jaar, gemaakt door Theo Ramaker. Bron: Kerst in Oud Kampen