Ruim 1500 euro voor stichting Stephanos

Geplaatst op 25 november, 2018 om 10:07 | In de categorie:

In Hasselt vond op vrijdagavond 23 november de jaarlijkse Psalmzangavond met bovenstem plaats, waarbij Stichting Stephanos werd gesponsord. Een vijftiental leerlingen van Maurice van Dijk traden voor het voetlicht om de stichting steun te betuigen, maar ook om zelf een partijtje mee te blazen en zo enige podiumervaring op te doen.  De meeste leerlingen komen uit IJsselmuiden, Grafhorst, Staphorst en Genemuiden. Henk Bisschop, een van de organisatoren, kwam met dit initiatief. Inmiddels lijkt het een traditie te zijn geworden. Dit jaar was organist Jan Grootenboer er bij met volgens de organisatie ‘gewichtig en inspirerend orgelspel’. De avond leverde ruim 1500 euro op voor het goede doel.

Foto: archief Van Dijk  l  Tekst: I am Productions