Vriendenconcert Vrienden van Kunstkring Hattem

Geplaatst op 22 november, 2018 om 2:52 | In de categorie:

De Stichting Vrienden van de Kunstkring Hattem verzorgt zaterdag 8 december haar jaarlijkse, inmiddels traditionele, Vriendenconcert in De Marke, om 20.15 uur.De Vrienden organiseren het concert met een tweeledig doel: wat extra’s bieden aan de donateurs en aan bezoekers van de concerten van de Kunstkring én om eindexamenkandidaten van het ArtEZ Conservatorium in Zwolle een podium te geven. Om zich te profileren en om podiumervaring op te doen. Een succesvolle formule, zo is in voorgaande jaren gebleken.  

 

Op 8 december treedt het duo Deborah Witteveen (saxofoon) en Maxime Snaterse (piano) op. In een niet veel voorkomende, prachtige muzikale setting.

Ze spelen werk van Beethoven, Debussy, Albeniz, Van Klaveren, Poulenc en Montbrun.

 

Voor belangstellenden zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Bruna, Kerkstraat 35, te Hattem, tel: 038 444 1292 of ‘s avonds aan de zaal. Volwassenen betalen €15,- en jongeren tot 18 jaar en studenten slechts €5,-. Voor Vrieden van Stichting Kunstkring Hattem is deze avond de toegang gratis. Voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen: www.kunstkringhattem.nl.

Het aantal kaarten aan de zaal is beperkt.