Gelijkspel Kampenion

Geplaatst op 21 november, 2018 om 1:59 | In de categorie: ,

Na zeven wedstrijden in de 2e divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie is het vrijwel zeker dat HTC 1 (6e) en Kampenion 1 (5e) degraderen. Beide teams ontmoetten elkaar afgelopen zaterdag in Hoofddorp en beide gingen uiteraard voor de winst. Want zo vaak doet zich dit seizoen de kans op winst niet voor.Het werd een bijzondere wedstrijd qua scoreverloop. Na het dubbel stond het 3 – 1 voor HTC 1, en bij 5 –
1 leek HTC 1 op een ruime zege af te stevenen. Daarna volgden er een aantal zeer spannende en mooie partijen waarin Kampenion zich niet gewonnen gaf. Team 1 kwam van een 5 – 1 achterstand heel knap terug tot 5 – 5. De spelers toonden daarmee moraal. Julian Plette en Ton Ringenier wonnen twee partijen en Gert-Jan de Lange een.

Kampenion houdt HTC 1 door dit resultaat op 5 punten achterstand. Waarschijnlijk zal het – net als een
jaar geleden – toch keurig een team onder zich weten te houden in de 2e divisie. Komende zaterdag speelt Kampenion de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Het ontvangt dan Bit.nl 1 uit Ede. Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Maten 6. Ook de jeugdteams 1, 3 en 5 spelen dan een thuiswedstrijd.

Het eerste jeugdteam dat uitkomt in Landelijk C, speelde in Winterswijk tegen SMD 1. Het was jammer dat Jomar Schilder na zijn eerste partij moest opgeven. Bert Beks en Jarno van den Heuvel wonnen een partij en het dubbel. Zo werd het 7 – 3 en daarmee zakten zij een plaatsje in de play-offs. Zij kunnen het seizoen verder ontspannen ‘uitballen’.
Op de foto: Julian Plette en Gert-Jan de Lange rechts

 

Foto: © G. Wessels