Wederom verlies Kampenion

Geplaatst op 7 november, 2018 om 9:07 | In de categorie:

Kampenion 1 is bezig aan zijn (voorlopig) laatste wedstrijden in de 2e divisie. Nog vier wedstrijden en dan moet het weer in de 3e divisie uitkomen. Wel is het te verwachten dat deze drie jonge tafeltennissers wel weer in de 2e divisie terugkeren en zich op termijn weten te handhaven. Team 1 ontving afgelopen zaterdag Disnierats 1 uit Hoorn. De uitwedstrijd in Hoorn eindigde in een grote 9 – 1 nederlaag en Kampenion was er dan ook op gebrand om ditmaal meer punten te halen. En dat gebeurde al snel. Na
het dubbel stond het 2 – 2. Winst voor Julian Plette in de openingspartij, en de derde partij was voor Ton Ringenier. De vijfde partij bracht winst voor Gert-Jan de Lange. Maar daarna ging de tweede helft in zijn geheel naar de gasten.
Team 1 verloor de wedstrijd dus met 3 – 7. En volgens wedstrijdsecretaris Jan Ringenier behaalde het daarmee ook een vrijwel maximaal resultaat.

 

Op zaterdag 17 november gaat Kampenion op bezoek bij HTC 1 in Hoofddorp voor een wedstrijd met als inzet de 5e plaats. Het eerste jeugdteam dat uitkomt in Landelijk C, speelde in Almelo tegen Blauw-Wit 1. De eerste drie
partijen gingen verloren maar daarna ging het crescendo. Jomar Schilder, Bert Beks en Jarno van den
Heuvel wonnen allen twee partijen en ook het dubbel was voor Kampenion. Zo werd het 3 – 7 en daarmee bereikten zij de play-offs.

 

Op de foto: Julian Plette en Gert-Jan de Lange rechts
Foto: © G. Wessels