‘Kerst in Oud Kampen’ gaat het land weer door

Geplaatst op 7 november, 2018 om 10:22 | In de categorie:

Kerst in Oud Kampen gaat weer de wijde wereld in; dankzij een aantal enthousiaste sponsoren wordt het theaterfestival traditiegetrouw weer rondgestuurd in heel Nederland, op de achterkant van de verhuiswagen van verhuisbedrijf IJzerman uit Kampen.Het werk van de hand van fotografen Andie en Herman IJssel (www.bwphoto.nl) met daaraan gekoppeld de uitnodiging om eind december naar Kampen te komen is vanaf nu weer overal te zien. Reclamebedrijf De Roon Reclame maakte op basis van het ontwerp van grafisch ontwerpbureau Idem Dito weer een bestickering achterop de verhuiswagen van IJzerman.

 

Licht op de snelweg

De verhuiswagen van het Kamper verhuisbedrijf IJzerman zal de komende weken weer te zien zijn door heel Nederland, om zo de aandacht te vestigen op het theaterfestival dat dit jaar op 22 en 23 december wordt gehouden in Kampen. Thema van het festival is dit jaar Licht, dat op verschillende manieren (laserlicht en nostalgisch warm licht) terug zal komen in de programmering. En nu dus ook op de snelweg! Kijk voor meer informatie en een voorproefje van het programma alvast op www.kerstinoudkampen.nl