Majorettes AMDG plaatsen zich voor NK Twirl

Geplaatst op 31 oktober, 2018 om 9:42 | In de categorie:

Maar liefst 3 keer goud wonnen de majorettes van AMDG onlangs bij de Overijsselse kampioenschappen in Losser op zaterdag 20 oktober. 

Solist Annick Vahl en het team van Emma Knol, Daphne Wielink, Leah Schokkenbroek en Madelief de Ruiter plaatsten zich voor het NK Twirl in januari in Almere. Ook Thirza Reuvekamp, Carlijn Snijder en Sophie Drent werden met hun team Overijssels kampioen. Helaas kwamen zij net een paar tiende tekort voor plaatsing op het NK.

Plek voor nieuwe leden
De majorettes van AMDG trainen het voorjaar voor hun optredens op straat zoals de Lampionoptocht, de Avondvierdaagse en bloemencorso’s in de omgeving. In het najaar doen de meiden in competitieverband mee aan twirlwedstrijden tegen verenigingen uit de wijde omgeving. AMDG heeft jeugdgroepen voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar ook voor voorgezet onderwijs. Voor meer informatie of het volgen van proeflessen, neem contact op met Annick Vahl: 06 29 82 18 36 of annickvahl@gmail.com