Kampen Badminton Open

Geplaatst op 31 oktober, 2018 om 9:46 | In de categorie:

Samen badmintonnen, gezellig én sportief bezig zijn. Dat kan tijdens Kampen Badminton Open, het toernooi dat Badminton Club Kampen op 14 november organiseert. Meedoen kan op verschillende niveaus. Kamper Events sponsort de avond.‘Kampen Badminton Open is de nieuwe naam voor het Bedrijventoernooi, waarvan al vele edities gespeeld zijn,’ legt Annemarie Langeslag van BC Kampen uit. ‘Aan het toernooi doen altijd veel verschillende teams mee, waaronder teams van vrienden, collega’s en familieleden. Met deze naamswijziging willen we benadrukken dat dit toernooi voor
iedereen is die een avond gezellig wil sporten.’ Teams van twee personen kunnen meedoen aan de heren- of damesdubbel of de mix. De poules worden ingedeeld op basis van badmintonervaring en -niveau, zodat iedereen
verzekerd is van mooie partijen.

Kampen Badminton Open vindt plaats in sporthal Cellesbroek, Akelei 1. De zaal is om 19.30 uur open om in te spelen, de wedstrijden beginnen om 19.50 uur. Inschrijven of meer informatie via annemarie@bckampen.nl.