Burgemeester opent schoolbibliotheek op het Meerrijk

Geplaatst op 31 oktober, 2018 om 9:56 | In de categorie:

Onlangs  is de schoolbibliotheek op obs het Meerrijk op een feestelijke manier geopend. De burgemeester kwam langs om de schoolbibliotheek te openen. Dit deed hij samen met de oudste en de jongste leerling van de school.  De burgemeester las voor uit het prentenboek van de Kinderboekenweek ‘Kom erbij’ en gaf het daarna cadeau aan school.

 

Dondermiddagmiddag 18 oktoberAlle kinderen van het Meerrijk lieten een stuk zien, gekoppeld aan het thema van de Kinderboekenweek: vriendschap. Zo werd het boek ‘Kikker en zijn vriendje’ opgevoerd, speelden kinderen een gedicht uit, werd er een zelfgeschreven verhaal voorgelezen en werden er verschillende liedjes gezongen.

Het Meerrijk is de 20ste school in Kampen die de samenwerking aangaat met de bibliotheek onder de Bibliotheek op school. Het Meerrijk en de bibliotheek werken samen aan het leesplezier op school en thuis. Voorlezen in alle groepen, tijd om te lezen in een boek dat je leuk vindt, met elkaar praten over boeken en natuurlijk een goed gevulde schoolbibliotheek.