Zelfs je naam is mooi!

Geplaatst op 16 september, 2018 om 10:47 | In de categorie:

Begonnen aan de keukentafel met vrienden, nu uitgegroeid tot een groep van 5 zangers met een pianist en gitarist. Allemaal vanuit dezelfde passie: mooie, kleine luistermuziek te maken.Bij restaurant MaGreet aan de Burgwal heeft de band de kans gekregen om hun muziek ten gehore te brengen, in
een gezamenlijk bedacht concept. De tapasgerechten verzorgd door MaGreet: alleen met verse producten uit de regio en gerechten die niet op iedere restaurantkaart staan, maar toch erg  toegankelijk zijn. De muziek op de achtergrond verzorgd door de band Hetrepertoire van inmiddels meer dan 40 nummers is ontstaan vanuit de gezamenlijke liefde voor het Nederlandse luisterlied. Stuk voor stuk nummers waarvan de band vindt dat ze in het Groot Nederlands Songbook horen. Van Frans Halsema tot Acda&deMunnik en van Karin Bloemen tot The Scene, in steeds weer verschillende bezettingen.

Maar nu het publiek laat weten dat het in de smaak valt en de band vaker mag en kan spelen, is er één ding te doen: een goede, pakkende naam. Daarom wordt het publiek gevraagd mee te denken om een goede naam te bedenken. Welke
naam vinden bezoekers bij de band passen?

Bezoekers worden uitgenodigd a.s. zondag – 23 september vanaf 17:00 uur – te komen luisteren in restaurant MaGreet en nadien hoopt de band op veel input over een eventuele bandnaam.