KamperKampvuurAvond

Geplaatst op 10 september, 2018 om 5:15 | In de categorie:

Wegens de succesvolle eerste editie van vorig jaar wordt er aanstaande vrijdag opnieuw een KamperKampvuurAvond gehouden op het plein bij Het Gouden Hart Hotel & Brasserie aan de Koornmarkt 1. Deze tweede KamperKampvuurAvond is een samenwerking tussen De Muziekbrouwerij, Quintus en Het Gouden Hart Hotel & Brasserie en heeft als doel om zoveel mogelijk gitaristen, zangers en zangeressen samen muziek te laten maken.  Op deze avond verzamelen zoveel mogelijk gitaristen, zangers en zangeressen zich op het plein om rondom vuurkorven bekende kampvuurliedjes te spelen en te zingen. De teksten en akkoorden worden op een scherm geprojecteerd. De liedjes die gespeeld worden – o.a. van Ed Sheeran, Eric Clapton, Normaal en Nielson – zijn allemaal door beginners te spelen.  De avond duurt van 20.30 uur tot 22.30 uur