Introductieprogramma badminton

Geplaatst op 7 september, 2018 om 9:50 | In de categorie:

De zomervakantie is voorbij, het is tijd om weer te gaan sporten. Badmintonclub Kampencbiedt daarvoor de ideale mogelijkheid in de vorm van een introductieprogramma.Deelnemers leren hierin niet alleen de slagen en de regels, ze ontdekken eveneens hoe gezellig de vereniging is. Vanaf maandag 24 september kunnen belangstellenden in zes wekelijkse lessen kennismaken met de badmintonsport. Van 19:30 tot 20:20 uur leren ervaren spelers je de basis van het spel en na de training kunnen zij meteen oefenen met elkaar en met leden van BC Kampen. Ervaring is niet nodig, een beetje sportiviteit en goede zin zijn genoeg.

De trainingen worden gegeven in sporthal Cellesbroek, Akelei 1 te Kampen. Zorg zelf voor sportkleding en zaalschoenen, een racket kan geleend worden van de vereniging. Aanmelden kan via info@bckampen.nl.