Nazorgcentrum IntermeZZo start met KindermeZZo

Geplaatst op 30 augustus, 2018 om 10:12 | In de categorie:

Nazorgcentrum IntermeZZo start op 15 september  in Zwolle met KindermeZZo, voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker speelt. Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media geeft samen met enkele kinderen het startsein voor KindermeZZo met een kidsfestival om 14.00 uur.

KindermeZZo biedt kinderen in de basisschoolleeftijd een veilige en fijne plek om te ontspannen. Kanker bij één van de ouders, een broertje of zusje, of de (oppas)oma of opa, ontregelt de gezinssituatie. Kinderen voelen zich vaak alleen staan of ervaren spanning. Bij KindermeZZo kunnen kinderen even los komen en tegelijk herkenning vinden bij elkaar, met of zonder woorden, in sport en spel. Ze worden begeleid door volwassenen bij creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten.  

 

Kidsfestival

Kinderen met hun (groot)ouders en iedereen die belangstelling heeft, ook vanuit zorg en onderwijs, is welkom op het gratis kidsfestival tussen 14.00-17.00 uur.

Plaats: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter Van Thienenweg 1A Zwolle, bereikbaar opwerkdagen voor aanmelding: (06) 53 76 71 45