Iedere Kamperui(t)dag Middagpauzedienst

Geplaatst op 8 augustus, 2018 om 8:22 | In de categorie:

Bezoekers van de Kamperui(t)dagen kunnen de komende vier donderdagen korte middagpauzediensten bijwonen in de Bovenkerk. Het is een nieuw initiatief van twaalf gezamenlijke kerken in Kampen.
Tienduizenden toeristen komen die dagen naar Kampen. Velen nemen een kijkje in de prachtige eeuwenoude kerk. Een mooie gelegenheid om bij alle drukte even tot rust te komen en stil te worden. Het initiatief komt van de twaalf bij de Beraadsgroep van Kerken aangesloten Kamper kerken. Zij verzorgen het programma van de middagpauzediensten. Dat bestaat uit luisteren naar muziek, samenzang, bidden, lezen uit de Bijbel en een korte overdenking door een van de voorgangers.

 

De middagpauzediensten vinden plaats op donderdag 2 augustus (voorganger Roel Venderbos, organist Arjan Hubach), 9 augustus (voorganger Barend Kamphuis, organist Arjan Hubach), 16 augustus (voorganger John Kramer, organist Gerwin van der Plaats) en 3 augustus (voorganger Guus Labooy, organist Gerwin van der Plaats) en duren van
12.30 tot 13.00 uur.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid
voor napraten en ontmoeting.