Art4Kids opent kinderatelier in Kampen

Geplaatst op 6 augustus, 2018 om 5:41 | In de categorie:

Art4Kids Kampen bestaat uit een team van enthousiaste kunstenaars, (gast)docenten en vrijwilligers, die kinderen op jacht laat gaan naar kunst. Sinds deze maand heeft Art4Kids een eigen kinderatelier in de Sigaar, Botermarkt 3 in Kampen.

 

Kinderen kunnen zich opgeven voor een Experience om kennis te maken met verschillende kunstvormen, technieken en/of oude ambachten. De lessen beginnen altijd met een zoektocht naar kunst. Dit kan zijn een kunst speurtocht in de binnenstad, een bezoek aan een kunstenaar of museum. Na het speuren gaan de kinderen zelf  creatief aan de slag. Vanaf september organiseren we maandelijks een open kinderatelier, waar een bekende kunstenaar centraal staat. Kinderen kunnen dan aanschuiven voor een middagje kunst.

 

Naast de lessen in het eigen kinderatelier, verzorgt Art4Kids ook kinderfeestjes, lessen op basisscholen en geven we graag gratis kinderworkshops tijdens evenementen, om kinderen kennis te laten maken met kunst. Docenten en/of kunstenaars die het leuk vinden om een gastles te geven kunnen zich bij ons melden. Op de website en facebookpagina is alle informatie te vinden: www.art4kidskampen.nl en https://www.facebook.com/art4kidskampen/