Dr. Schaepmanschool nodigt iedereen uit voor afsluiting schooljaar

Geplaatst op 9 juli, 2018 om 6:10 | In de categorie:

Het einde van een schooljaar is altijd een periode vol gezelligheid en gekkigheden.  Bij de Dr. Schaepmanschool pakken ze dit jaar extra groots uit. De ouders van de leerlingen zijn de drijvende kracht achter het event van dit jaar.

Alle ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s en vrienden zijn uitgenodigd om dit mee te maken. Donderdag 12 juli van 15.30 tot 19.00 uur is het schoolplein van de school geopend voor iedereen. Activiteiten, gek doen, een hapje en een drankje, muziek en een gokje wagen. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Stuiteren op een springkussen, sponzen gooien naar elkaar, je laten schminken als een wijze leeuw of lachende clown, uit je bol gaan bij de muziek van onze DJ of je krachten testen bij het spijkerbroek hangen.

Locatie:   Schoolplein Dr. Schaepmanschool
Tijd: 15.30 – 19.00 uur