Audities bij Quintus: musicaltalent gezocht

Geplaatst op 5 juli, 2018 om 2:49 | In de categorie:

Quintus Kampen is op zoek naar jongeren in de leeftijd van 9 tot 17 jaar met talent op het gebied van spel, dans én zang  voor de nieuwe Productiegroepen Musical op woensdag 18 juli. Aanmelden kan tot 12 juli.

 

In het nieuwe seizoen heeft Quintus twee Productiegroepen Musical in haar programma staan. Dit zijn musicalcursussen voor kinderen en jongeren die talent hebben op het gebied van zowel spel, dans als zang. Er is een Productiegroep Musical voor 9-12 jarigen en voor 12-17 jarigen. De Productiegroepen Musical verschillen van de reguliere musicalcursussen omdat het niveau van de spel-, dans- en zanglessen nog wat hoger ligt en er vaker wordt opgetreden.

 

Audities

Voor beide groepen wordt op woensdag 18 juli een auditie gehouden in Quintus aan de Vloeddijk 38. Tijdens de audities wordt gekeken naar de dans-, zang- en spelkwaliteiten maar ook of auditanten leergierig zijn, zich leerbaar opstellen, lef tonen en plezier hebben in optreden! De auditiecommissie bestaat uit Karin Potgieter (spel), Janet van Gaalen (zang) en de nieuwe vaste dansdocent Mitchell ten Hove.

 

Aanmelden

Meedoen aan de audities? Stuur vóór 12 juli een mail naar info@quintuskampen.nl en vermeld daarin naam, leeftijd, de productiegroep waarvoor  auditie gedaan wordt en een mobiele nummer. De uitslag van de auditie zal uiterlijk zaterdag 21 juli bekend worden gemaakt. Meer weten: quintuskampen.nl of 038-3371200.

 

Foto: Marcel Brienne