Beach-dienst op Van Heutszplein

Geplaatst op 10 juni, 2018 om 10:05 | In de categorie:

Beach Kampen houdt op zondag 17 juni een feestelijke Beach-dienst met als thema ‘The River’. Deze openluchtdienst wordt gehouden op het tijdelijk aangelegde zandstrand op het van Heutszplein.

Op het stadsstrand van Beach Kampen langs de IJssel vinden gedurende tien dagen allerlei sportieve activiteiten plaats. De zondagse Beach-dienst maakt het gevarieerde programma helemaal compleet. Thema van de dienst is – heel toepasselijk voor de locatie – ‘The River’.

 

Spreker over het thema is Jeroen Kanis met een korte overdenking. Ook wethouder Geert Meijering en Brenda Siebrand leveren een bijdrage.

 

Muziek en samenzang worden verzorgd door het bekende gospelkoor de Euphonion Singers uit Wilsum onder leiding van Anton Jansma. Zij brengen mooie gospelsongs en geestelijke liederen ten gehore.

 

De Beach-dienst op het Van Heutszplein begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur (gratis koffie en koek). Gratis toegang met collecte. Er zal een collecte worden gehouden voor Daniel den Hoed stichting (www.danieldenhoedstichting.nl).