Avond over AVG-wet voor maatschappelijke organisaties

Geplaatst op 10 juni, 2018 om 9:48 | In de categorie:

Sportservice Kampen organiseert op 19 juni in ssamenwerking met de Vrijwilligerscentrale van Welzijn Kampen in het Stadhuis een informatieavond over de nieuwe AVG-wet voor maatschappelijke organisaties.

 

Spreker is Ronald Hetem, adviseur van het NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk). Ronald vertelt waar organisaties in de AVG aan moeten voldoen aan de hand van een 7 stappenplan. Na afloop van de avond moeten organisaties in staat zijn een privacybeleid op te stellen en is er inzicht in hoe ze met persoonsgegevens van natuurlijke personen om moeten gaan.

Aanmelden voor deze bijeenkomst (maximaal 2 personen per organisatie) kan via een mail naar sportservice@kampen.nl. Deze avond is bedoeld voor maatschappelijke organisaties.

Locatie: Stadhuis Kampen
Vanaf 19:00 uur inloop met koffie/thee