Berber Bouma vrijwilliger van het jaar van BC Kampen

Geplaatst op 3 juni, 2018 om 10:21 | In de categorie: ,

Tijdens de algemene ledenvergadering van Badminton Club Kampen riep het bestuur Berber Bouma uit tot vrijwilliger van het jaar vanwege haar enthousiasme en tomeloze inzet. Bouma, zelf ook al vier jaar bestuurslid, was nogal overdonderd: ‘Dit hadden we helemaal niet afgesproken!’

 

Bouma verzorgt al jaren de berichtgeving via sociale media voor de badmintonvereniging. In de hal zet ze zich niet alleen in voor haar competitieteam, maar ook voor ledenwerving en -behoud. Daarnaast schrijft ze persberichten, zorgt ze voor kaartjes voor zieke of geblesseerde leden en is ze contactpersoon voor sponsor- en clubacties.

‘Eigenlijk heb ik helemaal niet het gevoel dat ik zo heel veel doe,’ zegt Bouma. ‘Ze hebben me in ieder geval goed voor de gek gehouden, want hier had ik echt niet op gerekend. We hadden een andere vrijwilliger van het jaar gekozen, maar dat was dus alleen maar om mij af te leiden.’ Volgens de overige bestuursleden is Bouma echter onmisbaar voor de vereniging en heeft ze deze eretitel absoluut verdiend.

 

Ook de rest van de avond was erg positief. BC Kampen heeft een zowel op sportief als financieel gebied een goed jaar gedraaid. Er zijn veel nieuwe leden, beide competitieteams zijn kampioen en voor het eerst in jaren zijn de cijfers onder aan de jaarrekening zwart. Er is veel moois om op terug te kijken en de vereniging kijkt uit naar het nieuwe seizoen.

 

Foto: Hilbrandt van Boven