Cultuurcafé Kampen

Geplaatst op 15 mei, 2018 om 2:47 | In de categorie:

Het Cultuurcafé is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het verenigingsleven, de cultuursector of de recreatiesector in Kampen. De bijeenkomst van 24 mei staat in het teken van twee onderwerpen namelijk het vitaal houden van jouw organisatie in een veranderende samenleving en 75 jaar Bevrijding (2020). 

Keynote-spreker tijdens het Cultuurcafé is Ferenc van Damme, communicatiestrateeg, dichter, cultureel ondernemer en beleidsontwikkelaar ‘Participatie & Communicatie’ bij de provincie Overijssel. Ferenc zal vanuit zijn ervaring bij de provincie Overijssel de aanwezigen confronteren en inspireren om op andere manieren de ‘kracht uit de samenleving aan te boren’.

Na de pauze leidt de Kamper cultuurmakelaar Eléon de Haas een interactieve sessie over kansen voor samenwerking. De sessie is een vervolg op het cultuurcafé van 11 september 2017 en sluit aan op het thema van 2020 ‘75 jaar bevrijding’.

Het Cultuurcafé maakt onderdeel uit van de Week van de Amateurkunst Kampen. De toegang is gratis. Aanmelden via a.vreugenhil@kampen.nl.

Aanvang en locatie

Het Cultuurcafé start met een inloop om 19.00 uur in de Ikonenmuseum Kampen, Buiten Nieuwstraat 2.

Programma  

19.00 uur: inloop

19.30 uur: opening burgemeester Bort Koelewijn

19:40 uur: Ferenc van Damme: ​‘Voorkom dat jouw organisatie binnen 15 jaar ook een
Kodak, V&D of Kijkshop wordt!’

20.30 uur: pauze

20:45 uur: interactieve sessie: Kansen voor samenwerking in het kader van het thema 75 jaar bevrijding

21:30 uur: korte terugblik

21:45 uur: borrel