Open Huis Curadomi

Geplaatst op 7 mei, 2018 om 3:28 | In de categorie:

Curadomi Thuiszorg Kampen organiseert op 12 mei 2018 een open huis. Het is de ‘Dag van de Verpleging’. Op deze speciale dag geeft Curadomi Thuiszorg een pluim aan alle medewerkers in de zorg. Tijdens de open dag kunnen bezoekers  zorggerelateerde vragen stellen en een heerlijke versgebakken stroopwafel eten. Tijdens het open huis zal Curadomi Thuiszorg aandacht besteden aan een goed doel, namelijk  de Stichting Ambulance Wens. De vrijwilligers die voor deze stichting werken, kunnen cliënten een unieke dag geven. De ambulance van de stichting staat op de stoep om u meer informatie te geven. Ook kan u een kijkje nemen in de ambulance.  Er zal een kleine inzameling gehouden voor de Stichting Ambulance Wens. Een woordvoerder van Curadomi: ,,Op de dag van de zorg worden alle zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Elke dag leveren vele zorgmedewerkers zorg aan mensen die dat nodig hebben. Dat is liefdevol werk, soms zwaar en vooral vanuit betrokkenheid op de medemens. Dat is waar Curadomi Thuiszorg voor staat: Zorg van mens tot mens!”

 

Wanneer: Zaterdag 12 mei 2018

Waar: Kantoorpand, Noordweg 2 (tegenover de Buitenhaven)

Tijd: 11.00 uur tot 14.00 uur

Gratis Koffie/Thee  plus een huisgemaakte verse stroopwafel.