Inspiratiebijeenkomst Brood en Spelen in Enschede

Geplaatst op 12 april, 2018 om 1:02 | In de categorie:

Voor de ontwerpprijsvraag Brood en Spelen wordt op 18 april voor geïnteresseerden uit de provincies Gelderland en Overijssel een inspiratiebijeenkomst gehouden. Deze bijeenkomst staan geheel in het teken van inspireren en ontmoeten. Naast bijdragen van onder meer initiatiefnemers en juryleden van de prijsvraag, is dit een mooie kans om  in korte tijd andere deelnemers te ontmoeten.

De ontwerpprijsvraag Brood en Spelen is een oproep aan boeren en andere grondeigenaren uit de zandgebieden van Brabant, Gelderland en Overijssel. Bedenk samen met ontwerpers en andere innovatieve  denkers radicale en realistische plannen voor de vernieuwing van het platteland. De zestien beste plannen worden geselecteerd. De winnende teams krijgen elk 25.000 euro en begeleiding van experts om hun plan verder uit te werken.

Brood en Spelen bestaat uit twee parallel lopende prijsvragen voor de zandgebieden van Noord-Brabant, en van Gelderland/Overijssel.

 

De inspiratiebijeenkomst is op:

18 april

Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur

De Jaargetijden

Parkweg  49

Enschede

Teams

Brood en Spelen roept boeren en ondernemende grondeigenaren op om samen met ontwerpers en anderen met vernieuwende ideeën perspectieven voor het platteland te ontwikkelen. Het team geeft een visie op de toekomst van het platteland, vertaald in een projectvoorstel voor een concrete locatie. Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury zestien teams, acht per regio. Elk geselecteerd team krijgt een bedrag van 25.000 euro budget om het plan in de tweede ronde uit te werken. Daarnaast staat een keur aan experts klaar om deze teams te ondersteunen.

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via de website van Prijsvraag Brood en Spelen. https://www.prijsvraagbroodenspelen.nl/kalender/.  Uiterlijk een week voor aanvang van de bijeenkomsten krijgen deelnemers meer informatie over het definitieve programma.