Bijeenkomst ArboPositief

Geplaatst op 12 april, 2018 om 1:11 | In de categorie:

ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, houdt op 18 april weer een netwerkbijeenkomst houden in Kampen.Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken. Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen (dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk).

Op het programma staan deze keer; spreker: Jaap van Gelderen over Kampen in de tweede wereldoorlog en de vervolging van onze burgers in die tijd, in het kader van onze jaarlijkse ondersteuning van de onderhoudsactie voor de herdenkings- struikelstenen door heel Kampen (met Joop van Dijk) op 2 mei aanstaande. Er wordt veel aandacht gegeven aan praktische- en informatieve zaken zoals over de UWV inspiratie dag van 15 mei 2018.

Nieuwe deelnemers dienen zich in verband met de beschikbare ruimte voor woensdag 18 april  a.s. aan te melden via kampen@arbopositief.nl .

Inloop : 10.00 uur.
Duur : 10.15 – 12.00 uur.
Locatie : ATK-RTK-Kofferbak
Ambachtstraat 21, Kampen  
http://atk-rtk.nl

Kosten koffie/thee : 1,50 euro.