Rapport informateur in openbaarheid besproken

Geplaatst op 9 april, 2018 om 10:21 | In de categorie:

Informateur Remmelt de Boer zijn rapport met advies over de coalitieonderhandelingen aangeboden. Het rapport wordt op dinsdag 10 april –aanvang 19.30 uur– in een openbare vergadering besproken in de raadzaal van het stadhuis.

Naar aanleiding van het overleg dat op maandagavond 26 maart tussen alle negen partijen is gehouden, is Remmelt de Boer aangesteld als informateur. Alle partijen werden uitgenodigd om hun ideeën over de coalitievorming kenbaar te maken. De informateur heeft als opdracht meegekregen om vanuit een open en schoon speelveld – en gebaseerd op de nieuwe situatie – onderzoek te doen naar een mogelijke, stabiele, betrouwbare en diverse coalitie.

Remmelt de Boer heeft zijn werkzaamheden kunnen afronden en vanmorgen het rapport met advies aangeboden. Het rapport is beschikbaar en is te lezen op de website van de gemeente Kampen: kampen.raadsinformatie.nl en dan naar 10 april op de raadskalender.