Gratis cursus ‘Werken met de e-overheid’

Geplaatst op 8 april, 2018 om 10:00 | In de categorie:

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk. De Bibliotheek Kampen organiseert daarom de cursus ‘Werken met de E-overheid’.

In deze cursus van vier avonden vragen deelnemers een DigiD aan en leren ze omgaan met diverse handige (overheids)websites zoals www.kampen.nl (digitaal loket van de gemeente Kampen), www.svb.nl, www.toeslagen.nl en www.regelhulp.nl. Tijdens de cursus gaan ze zelf aan de slag en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.
Woensdag 25 april, 2, 9 en 16 mei
14.00-15.45 uur
de Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216 (Stadskazerne)
Deelname: gratis