Veteranencafe  Kampen met lezing St.Maarten

Geplaatst op 13 maart, 2018 om 2:22 | In de categorie:

Zoals elke derde donderdag van de maand is er ook  komende donderdag 15 maart om 14.30 uur weer een veteranencafé in Kampen. De Kamper Veteranen komen dan bijeen in cafe-restaurant ‘De Vier’ aan de IJsselkadenummer 59 in Kampen om onder het genot van een kop koffie en een drankje met elkaar van gedachten te wisselen. Sergeant Majoor Rodney zal uitleg geven over de hulpmissie op Sint Maarten.  Met name over de verrichtingen van de Genie. Veteranen, al dan niet actief dienend en van welke missie of uitzending dan ook zijn van harte welkom. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor andere belangstellenden.

 

Voor inlichtingen:                                       

Koen Minnema  tel. 038-3312563 of mailen: secretaris_svk@veteranen.nl