Oproep aan vrouwen om te stemmen

Geplaatst op 12 maart, 2018 om 9:56 | In de categorie:

Vrouwelijke (kandidaat) politici van verschillende politieke partijen in Nijmegen hebben een gezamenlijke oproep aan alle Nijmeegse vrouwen om actief deel te nemen aan de politiek en hun stem te laten horen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Met het oog op internationale vrouwendag en ruim 100 jaar vrouwenkiesrecht lieten ze zich als vrouwen, die betrokken zijn bij de lokale politiek in Nijmegen, graag zien. Daarmee benadrukten ze het belangrijk is dat de stem van vrouwen goed doorklinkt in de lokale politiek en dat vrouwen voldoende vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad.  Ook nodigen ze vrouwen van harte uit om zelf politiek actief te worden. Maar vooral om hun stem te gebruiken bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezing op 21 maart 2018.