Oprichting muziek-luistergroepen

Geplaatst op 7 februari, 2018 om 8:49 | In de categorie:

Geïnteresseerden in klassieke muziek in Kampen kunnen op donderdag 1 maart om 10.00 uur kennismaken met het idee van ‘muziek-luistergroepen’.

De informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Kampen is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de Bibliotheek. Senia  brengt mensen met eenzelfde culturele interesse bij elkaar, in dit geval is dat klassieke muziek.

Het zal gaan om groepen van 6-8 personen. Senia levert het studie-en discussiemateriaal aan de hand van luisterfragmenten. Bijvoorbeeld over de Winterreise van Franz Schubert, of de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. Op de website www.senia.nl staat meer informatie over de werkwijze en de kosten.

U bent welkom op 1 maart om 10:00 uur (inloop 9:45 uur) in de Bibliotheek Kampen, Oudestraat 216. De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Na een informatief gedeelte worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die in de muziek-luistergroep willen stappen.

Graag aanmelden bij de Bibliotheek, of bij Senia via e-mail info@senia.nl.