Dennis van der Wal en Adi Draganovic naar Go-Ahead Kampen

Geplaatst op 7 februari, 2018 om 9:44 | In de categorie:

Go-Ahead Kampen heeft voor het seizoen 2018-2019 overeenstemming bereikt met de ervaren verdedigers Dennis van der Wal en Adi Draganovic. Beide spelers komen na de zomer de gelederen bij de rood-gelen versterken.

Dennis van der Wal (31 jaar) speelt momenteel voor het tweede seizoen bij hoofdklasser Sparta Nijkerk en is daar aanvoerder. Daarvoor speelde de Zwollenaar drie seizoenen bij Flevo Boys en één bij WHC. Tussen 2004 en 2012 was de rechtsbenige verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, actief in het betaalde voetbal. Hij kwam in zes seizoenen bij PEC Zwolle en één bij Cambuur Leeuwarden tot 128 wedstrijden.

 

Adi Draganovic (29 jaar) voetbalt momenteel bij WHC en is een bekende binnen Go-Ahead Kampen, waar hij eerder al drie seizoenen actief was. Vervolgens speelde de rechtsback/centrale verdediger achtereenvolgens bij WHC (3 jaar), Excelsior’31 (2 jaar) en Spakenburg (2 jaar).

 

Beide spelers passen bij de ambitie van Go-Ahead Kampen om toe te groeien naar een club die op termijn terug kan keren in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal. Het technisch beleid is afgestemd op deze doelstelling, die de club wil bereiken met een solide basis van eigen talentvolle spelers, aangevuld met enkele sterkhouders op cruciale posities. Het bestuur heeft afgelopen weekeinde hoofdtrainer Marco Roelofsen benoemd om samen met de staf, de technische commissie en het jeugdbestuur vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 invulling te geven aan het uitvoeringsplan.