Marco Roelofsen tekent als hoofdtrainer Go-Ahead Kampen

Geplaatst op 6 februari, 2018 om 10:04 | In de categorie:

Met ingang van het voetbalseizoen 2018-2019 is Marco Roelofsen de nieuwe hoofdtrainer van Go-Ahead Kampen.

 

Hij volgt na afloop van het huidige seizoen Stephan Rahantoknam op, die in goed onderling overleg afscheid neemt van de club. Het bestuur van de voetbalvereniging en de 49-jarige trainer uit Harderwijk hebben hierover overeenstemming bereikt.

Go-Ahead Kampen is ingenomen met de komst van de ervaren hoofdtrainer Marco Roelofsen. De nieuwe trainer was hoofdtrainer van hoofdklasser Sparta Nijkerk. Daarvoor was hij trainer van de beloften van PSV, Heerenveen en Vitesse. Marco Roelofsen speelde zelf bij VVOG, Twente, Heerenveen en FC Zwolle.

 

De nieuwe hoofdtrainer en het bestuur van de vereniging hebben elkaar gevonden in de visie op de lange termijn. Go-Ahead Kampen heeft de ambitie op termijn uit te groeien tot een stabiele middenmoter in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal en heeft het technisch beleid op deze doelstelling afgestemd. Samen met de staf, de technische commissie en het jeugdbestuur geeft Marco Roelofsen vanaf het nieuwe seizoen 2018-2019 invulling aan het uitvoeringsplan dat eraan ten grondslag ligt.

 

Foto: Marjet van Ruitenbeek