ArboPositief bijeenkomst

Geplaatst op 6 februari, 2018 om 7:06 | In de categorie:

ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, houdt morgen weer een netwerkbijeenkomst in Kampen.

 

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken.

Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Kampen (dus uit de kernen Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, ’s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk).

Onze gasten uit media, politiek, werkgevers en instanties zijn ook altijd van harte welkom ter kennismaking.

 

Op het programma staan deze keer; politieke sprekers: “Politiek on Tour” met nieuwe kandidaats raadsleden, deze keer met Kyra Selles (D’66 nmr.2) en Jos Hogenbirk (VVD nmr.5) en natuurlijk zoals altijd vele andere praktische- en informatieve zaken. De insteek is “human interest”of “waarom wil je eigenlijk raadslid in Kampen worden ?” en vanzelfsprekend gezien het organiserende gezelschap; sociale zaken en werkgelegenheid algemeen en in brede zin.

 

Nieuwe deelnemers dienen zich in verband met de beschikbare ruimte voor woensdag 7 februari a.s. aan te melden via kampen@arbopositief.nl .

Inloop : 10.00 uur.

Duur : 10.15 – 12.00 uur.
Locatie : ATK-RTK-Kofferbak , Ambachtstraat 21  8263 AJ Kampen ( http://atk-rtk.nl )

Kosten per kop “Arbopositieve” koffie/thee : 1,50 euro. (Er zijn verder GEEN enkele kosten !)