Nieuwe cursussen Quintus

Geplaatst op 9 januari, 2018 om 10:46 | In de categorie:

Quintus start vanaf 12 januari met een reeks korte cursussen: van glasfusion, handlettering, fotografie, tekenen, schilderen of keramiek tot muzikale kindercursussen, projectkoren, diverse danscursussen en schrijven. 

 

Nieuw bij de beeldende afdeling is de cursus ‘Gemengde Technieken in één Kunstwerk’, ‘Aquarel’ en een serie kunst- en geschiedenislezingen. Kinderen kunnen een prentenboek maken of terecht bij het mode-atelier.

 

Nieuw: B-boying

Dansdocent Patrick Steffens introduceert dit jaar B-boying en hiphop freestyle. Op het dansprogramma van Quintus staan ook peuterdans, flamenco, dansproeverij én het nieuwe ‘Maak je eigen dans in 5 lessen!’. Bij de muziekafdeling komen de oriëntatielessen voor kinderen er aan: ‘Muziek op Schoot’, ‘Kleuteravontuur met Muziekinstrumenten’, ‘Muziekavontuur’ en ‘Muziekstart’. Voor volwassenen start het ‘Projectkoor Oude Muziek’ en twee klarinetcursussen, o.a. voor orkestleden. Splinternieuw is ‘Druk je STEMpel’, een cursus van 3 lessen waarin stem- en presentatietechnieken, tekstinterpretatie, lichaamstaal en overtuigingskracht aan de orde komen. Docent en schrijfster Iris Boter verzorgt een cursus ‘Hoe schrijf ik een boek?’ Inschrijven voor de nieuwe cursussen kan via www.quintuskampen.nl. Instromen bij reguliere lessen muziek, dans, theater of beeldend is ook mogelijk.  Bel voor info: 038-3371200.