Go-Ahead Kampen huldigt jubilarissen

Geplaatst op 9 januari, 2018 om 10:34 | In de categorie:

Erelid Jan van Zuthem is tijdens de nieuwjaarsreceptie van Go-Ahead Kampen gehuldigd voor zijn zeventigjarige lidmaatschap. Hij is het tweede lid van de voetbalvereniging dat deze mijlpaal heeft bereikt.

 

Van Zuthem wist in zijn werkzame leven zijn bezigheden voor de club altijd goed te combineren met zijn baan. Als medewerker bij Bert Wessels schoonmaakbedrijf begon hij al vroeg met zijn werkzaamheden, onder andere bij het postkantoor in Kampen. Dat gaf hem ruimte om in de middag op vrijwillige basis aan de slag te gaan bij Go-Ahead Kampen. Zo schilderde hij ooit in zijn eentje het oude clubgebouw aan de Broederbroeksweg en heeft hij veel tijd gestoken in de bouw van het huidige clubhuis op het sportpark Middenwetering. Het onderhouds- en schoonmaakwerk is hij altijd trouw gebleven; nog steeds is hij iedere maandag te vinden op het sportpark als actief lid van de bouwploeg. Ook bestuurlijk is Jan van Zuthem actief geweest. Zo was hij in de jaren tachtig bestuurslid van de Supportersvereniging.

 

Behalve Van Zuthem huldigde Go-Ahead Kampen nog dertien andere jubilarissen. Voor een kwart eeuw clubtrouw: Gerrit van der Wolf, Maurits Agema, Niels Vermeulen, Wilfred van der Kolk, Bald Kuiper (erelid), Arnold van der Kooi, Andries Kroeze (erelid), Erwin Sleurink en Sander de Korte. Ook de leden Gerrit Meijer, Sjoerd van Galiƫn en Hennie Kroeze-Schreurder zijn al 25 jaar lid, maar zij waren tijdens de nieuwjaarsreceptie verhinderd en ontvangen de speciale clubhanddoek op een later moment.

Winfred Kans en Erik van Dijk werden onderscheiden voor hun 40-jarige lidmaatschap en Berry van Dijk en Ben Gunte zijn maar liefst al vijftig jaar lid van Go-Ahead Kampen.