New Year’s Party in Stadsgehoorzaal

Geplaatst op 4 januari, 2018 om 10:19 | In de categorie:

Het Leger des Heils, SOZO Mission en eeTze, organiseren op vrijdag 5 januari een grote New Year’s Party voor bewoners van azc Dronten in de Stadgehoorzaal. Kampenaren, die deze internationale groep willen ontmoeten, zijn ook van harte uitgenodigd voor dit programma.

 

Dit jaar is gekozen voor de Stadsgehoorzaal als nieuwe locatie en vindt het feest plaats in het nieuwe jaar. Voorgaande jaren werd het feest gehouden tussen Kerst en oud en nieuw met tussen de honderd en tweehonderd bezoekers.

Bewoners van het azc Dronten worden met bussen opgehaald. Inwoners van Kampen en omgeving zijn ook van harte welkom. Allereerst is er een afwisselend programma met muziek en presentaties in de theaterzaal van de Stadsgehoorzaal. Daarna volgt een maaltijd voor de bewoners van het azc met muzikale optredens in de foyers. Mensen die deze kwetsbare groep aan het begin van het nieuwe jaar een hart onder de riem willen steken, zijn van harte welkom.

De New Year’s Party in de Stadsgehoorzaal aan de Burgwal 84 duurt van 17.30 tot 21.00 uur. Informatie: Jeroen Kanis (06-26454564 of sozomission@gmail.com).