Meiden Go-Ahead Kampen organiseren Nieuwjaarsduik

Geplaatst op 29 december, 2017 om 11:28 | In de categorie:

Go-Ahead Kampen organiseert op zondag 1 januari om 14.00 uur op het strand bij de Music Club de tweede Nieuwjaarsduik in Kampen. Deelnemers krijgen tevoren een warming up en kunnen dan, onder aanmoediging van muziek en toeschouwers, het water van het Veluwemeer in voor een gezonde start van het nieuwe jaar.

 

Meedoen aan de Nieuwjaarsduik staat open voor iedereen vanaf 8 jaar die het aandurft om het ijskoude water in te gaan én zin heeft in een bijzondere beleving van de Nieuwjaarsdag. Voorwaarde is wel dat je in goede gezondheid bent. Deelnemers in de leeftijd van 8-12 jaar mogen uitsluitend deelnemen onder begeleiding van een volwassene. De kosten voor de Nieuwjaarsduik zijn € 5,- per persoon, inclusief één gratis consumptie. Hiermee kun je na afloop nagenieten van een warme kop snert of chocolademelk .

De organisatie van de Nieuwjaarsduik is in handen van Go-Ahead Kampen. Het evenement is een ludieke sponsoractie waarmee de meiden van de club sponsorgeld inzamelen voor deelname aan de Aalborg City Cup 2019 in Denemarken. Een internationaal meidentoernooi waar de meiden van Go Ahead aan gaan deelnemen.

Het belooft een mooi feest te worden op het strand! Wil je zelf de unieke sfeer proeven van een frisse duik op Nieuwjaarsdag met vrienden of familie? Meld je dan aan via onderstaand e-mailadres of kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Go Ahead Kampen meidenvoetbal of op goaheadkampen.nl

 

 

Datum: zondag 1 januari 2018 om  14.00 uur

Locatie: Beachclub BUITEN,  Flevoweg 90, Kampen

Kosten: € 5,- (inclusief 1 consumptie)

Inschrijven: goaheadnieuwjaarsduik@gmail.com

 

Programma:

13:30 uur Opening stand van de Organisatie en Koek-en-Zopietent

13:45 uur Verzamelen op het stadsstrand bij Beachclub BUITEN |de Music Club

14:00 uur Welkomstwoord aan deelnemers en bezoekers

14:05 uur Startschot: iedereen te water.

14:15 uur Opwarmen met Koek en Zopie en proosten op het nieuwe jaar