Nieuwe directeur Kringloop Kampen

Geplaatst op 4 december, 2017 om 11:29 | In de categorie:

Kringloopwinkel Kampen heeft Henri Bouwmeester per 1 december aangesteld als nieuwe directeur van het bedrijf. Als opdracht heeft Bouwmeester gekregen de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen te nemen en Kringloop Kampen van nieuwe impulsen te voorzien. Hij krijgt daarvoor 20 uur per week. In het verleden werd Henri Bouwmeester vooral bekend als oprichter/directeur van Brugmedia. Momenteel vervult hij part-time, de rol van manager/adviseur in het bedrijf van zijn zoons, Bouwmeester Media. Bij Kringloop Kampen wacht Bouwmeester een soortgelijke taak.

‘Kringloop Kampen heeft meer dan genoeg onderscheidend vermogen om de huidige lokale positie uit te breiden. Bovendien vervult de coƶperatie een belangrijke sociale en maatschappelijk rol in de Kamper gemeenschap. Wat mij betreft gaan we de sterke punten van de Kringloop Kampen zowel intern als extern meer benadrukken. Verder ligt het met mijn achtergrond voor de hand dat we nieuwe mogelijkheden, zoals online verkoop, actiever gaan inzetten. Achteroverleunen is er in ieder geval niet bij. De toekomst ziet er in mijn ogen goed uit voor Kringloop Kampen. Er zijn veel kansen, maar natuurlijk ook uitdagingen. Daarom is het belangrijk de goede dingen te doen en de dingen goed te doen. Om te bepalen wat die precies zijn en waar de kansen liggen, heb ik eerst een stevige warming-up nodig’, licht de kersverse directeur een tipje van de sluier op over de koers van Kringloop Kampen.