Klaas Knijnenberg naar Kampen Sociaal

Geplaatst op 4 december, 2017 om 12:25 | In de categorie:

Klaas Knijnenberg heeft zich aangesloten bij Kampen Sociaal, de politieke partij die komend voorjaar meedoet met de gemeenteraadsverkiezingen. 

De oud-fractievoorzitter van Gemeentebelang Kampen maakte dat afgelopen week bekend. Voor Knijnenberg , die de afgelopen vier jaren politiek niet actief was, begon het weer te kriebelen: ‘Jarenlang heb ik mij ingezet voor het belang van de inwoners van Kampen, na vier jaar rust wil ik graag mijn steentje weer bijdragen. Kampen Sociaal is een enthousiaste club mensen die oog heeft voor alle mensen in de samenleving, een samenleving waarin iedereen meetelt. Het is ook een partij die oog heeft voor wonen en werken in de binnenstad, iets wat ik, als binnenstadsbewoner, erg belangrijk vind. Bij Kampen Sociaal voel ik mij bij thuis.’ Geboren Kampenaar Knijnenberg, werkzaam bij de belastingdienst, staat op een verkiesbare vierde plek.