Psalmzangavond goed bezocht

Geplaatst op 27 november, 2017 om 2:51 | In de categorie:

De jaarlijkse Psalmzangavond met bovenstem vond op vrijdag 24 november in Hasselt  plaats, waarbij Stichting Stephanos werd gesponsord.

Een tiental leerlingen van Maurice van Dijk traden voor het voetlicht om de stichting steun te betuigen, maar ook om zelf een partijtje mee te blazen en zo enige podiumervaring op te doen.  De meeste leerlingen komen uit IJsselmuiden, Grafhorst, Staphorst en Genemuiden. Henk Bisschop, een van de organisatoren, kwam met dit initiatief. Inmiddels lijkt het een traditie te zijn geworden. Dit jaar was organist Jan Grootenboer er zelf ook weer bij met zijn kundige orgelspel. De avond leverde ruim 1800 euro op voor het goede doel. Er kan worden teruggekeken op een mooie avond met een dankbaar publiek.

Foto: archief Van Dijk  l  Tekst: I am Productions