Première dvd De Mooiste Dag 2017

Geplaatst op 27 november, 2017 om 2:40 | In de categorie:

Het is al weer bijna 5 maanden geleden dat De Mooiste Dag heeft plaatsgevonden. De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap uit Kampen en omgeving. Vorige week werd de DVD van de toertocht van dit jaar gepresenteerd. 

Ontspannen achterop de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur. Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 750 mensen betrokken bij De Mooiste Dag.

Ieder jaar komen 250 enthousiaste motorrijders vanuit het hele land naar Kampen. Een prachtig plaatje van ronkende motoren, stoere motorrijders en vele gehandicapten die met veel plezier achterop de motor stappen. Van het Notarieel Kampen kreeg de stichting Live Life tijdens de premmière een cheque van € 4.000-. Door ziekte was het Ysselduo verhinderd op te treden, maar ze werden  vervangen door Jolanda ten Hoven en Steven de Boer. Voor meer informatie: www.stichtinglivelife.nl/tourtocht.