Winterse kunstmiddag bij Quintus

Geplaatst op 24 november, 2017 om 2:04 | In de categorie:

Een sfeervolle, winterse Kunstmiddag staat er bij Quintus op het programma op zaterdag 9 december: met een Crea-X- Mas workshop voor kids, Kennismaken met de  Midwinterhoorn en Train je Schrijfspier (16+).
Bij de Crea-X- Mas-workshop maken kinderen tussen 7 en 12 jaar van hout en ander materiaal een eigen 3D Kerstdecoratie. Inspirerende en soms gekke, onverwachte oefeningen helpen je over de drempel en zetten je schrijfknop aan bij de workshop Train je Schrijfspier. En deelnemers (10 jaar en ouder) bij Kennismaken met de Midwinterhoorn gaan vooral veel uitproberen. Tussendoor krijg je tips voor het bespelen, leer je de ‘regels’ voor het spelen in een groep en kan je experimenteren met verschillende melodieën. De kosten voor de workshops zijn €7,50 p.p. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl (ook voor meer info en tijden). Of kom op de dag zelf even langs bij het
kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 en kijk of er nog een plekje over is. Meer info: tel. 038-3371200.