Evangelisatietraining in  Kampen

Geplaatst op 24 november, 2017 om 2:11 | In de categorie:

The God Story is een missionair initiatief. Het plan is om begin april 2018 naar Kampen te komen. De organisatie voor dit event verloopt met zoveel mogelijk plaatselijke kerken en organisaties.

Er worden specifieke trainingen aangeboden en samen worden een aantal groots opgezette evangelisatie evenementen georganiseerd. De organisatie wordt gedragen door de zendingsorganisatie jeugd met een Opdracht.

 

Training

Een aantal maanden voorafgaand aan de campagne wordt de training ‘Het evangelie in 4 woorden’ aangeboden. Deze praktische training helpt de deelnemers het evangelie te delen in de eigen leef- en werkomgeving, mensen tot Jezus te leiden. De cursus geeft tegelijk handvatten hoe nieuwe gelovigen geholpen kunnen worden in het groeien als een volgeling van Jezus. Opgave via: office@thegodstory.org. Dit kan tot 20 december. Data: donderdag 15, 22 en 29 januari 2018  van 19.45 uur tot 22.00 uur. De curus wordt gehouden in  de Schalmei (gebouw BGK), Triangel 1, Kampen  De kosten voor de cursus zijn: 21 jaar en ouder: €35, onder 21 jaar: €25  De kosten worden besteed aan The God Story Kampen

Opgave kan via mailadres office@thegodstory.org en de facebookpagina van de Godstory