Bijeenkomst ArboPositief

Geplaatst op 13 november, 2017 om 9:56 | In de categorie:

ArboPositief Kampen houdt opnieuw een bijeenkomst voor werkzoekenden op woensdag 15 november.

Vooraf aan de bijeenkomst is er een vrije inloop van 10.00 tot 10.15 uur.

Iedereen die woont in de gemeente Kampen (Kampen, IJsselmuiden, Grafhorst, s-Heerenbroek, Kamperveen, Wilsum en Zalk) en werkzoekend is, is als deelnemer van harte welkom. Het doel van de bijeenkomst is om iedere bezoeker zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. De bijeenkomst duurt van 10.15 uur tot en met 12.00 uur.  Spreker is Joop van Dijk over de stille tocht in Kampen van 17 november 2017

Locatie: ATK-RTK-Kofferbak, Ambachtstraat 21 te Kampen. Kosten per kopje koffie/thee: 1,50 . (Er is een vrijwillige donatie pot) Pen en papier meenemen is wenselijk evenals een actueel CV op papier voor in de CV map.